Utbildningar i Örebro!

Alla utbildningar går att boka online och kan delbetalas via ecster om så önskas! Vill du boka ett datum som ej finns på onlinebokningen så mejla angelica@127kvadratskonhet.se vi erbjuder även helgtider för utbildningar.
Boka tid online HÄR!

Lash Lift Utbildning:

Lash Lift utbildning i Örebro med Keratinbehandling.
Lash Lift med keratinbehandling är en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Nu kan du äntligen få vackert böjda fransar med ett av det skonsammaste Lash Lift märket på marknaden ”By Bexter” Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut.

Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna.

Fördelarna med Lash lift med keratinbehandling:
☑️ Böjer dina fransar i en snygg naturlig böj
☑️ Hållbart upp till 12 veckor
☑️ Nya mjuka Silicon rullar i 5 storlekar
☑️ Stärker och vårdar fransarna med vitaminer och mineraler
☑️ Keratinet vårdar och stärker fransen med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre. 100% Parabenfria produkter
☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga (keratinet är dock syntetiskt)

Utbildningen är på en 1 dag där vi börjar med teori & produktutbildning, demo utav Lash liften och hur en keratinbehandling går till. Du får lära dig om olika Silicon rullar och val av rätt böj. Du får även lära dig att färga fransarna.
Kurstiderna är ca: kl:09:30-15:30
Praktisk övning på modell, modellen ska komma till kl:13:15 modell fixar du själv, har du ingen modell att ta med dig så kan vi hjälpa dig att fixa en men då måste du maila till oss och meddela det.

Priser på kursen är: 4400kr exkl. moms 5500kr inkl moms Stort startkit inkl. certifikat och kurskompendium värde 2700kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver. Internationellt Certifikat som Lash Lift Artist erhålles efter avslutad kurs. Kursen hålls utav Läraren Angelica på salongen 127 Kvadrat Skönhet, Olaigatan 7, 70361 Örebro.

Brow Lift Utbildning

Brow Lift eller Brow Lamination utbildning i Örebro med Keratinbehandling.
Brow Lamination med keratinbehandling är just nu en av de hetaste och nyaste behandlingarna på marknaden. Nu kan du äntligen få fantastiskt fluffiga, stylade Bryn med ett av det skonsammaste Brow Lift märket på marknaden ”By Bexter”. Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut.

Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter och elever till Elisabeth världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna.

Fördelarna med Brow Lift med keratinbehandling:
☑️ Formar dina bryn i en snygg naturlig form
☑️ Hållbart i upp till 8 veckor
☑️ Få fylligare och fluffigare Bryn
☑️ Stärker och vårdar Brynen med vitaminer och mineraler
☑️ Keratinet vårdar och stärker stråna med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre, 100% Parabenfria produkter
☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga (keratinet är dock syntetiskt)

Utbildningen är på en 1dag där vi börjar med teori & produktutbildning, demo av Brow lift och hur en keratinbehandlingen går till. Kurstiderna är ca: kl:09:30-15/15:15
Du får även lära dig att färga och forma/styla Brynen.
Praktik på modell. Modellen ska komma till kl:13.00 modell fixar du själv, har du ingen modell att ta med dig så kan vi hjälpa dig att fixa en men då måste du maila till oss och meddela det.
Priser på kursen är: 3196kr exkl. moms 3995kr inkl moms Stort startkit inkl. certifikat och kurskompendium värde ca:2100kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver för att utföra behandlingen. Internationellt Certifikat som Brow Lift Artist erhålles efter avslutad kurs.
Kursen hålls utav Läraren Angelica i våran salong 127 Kvadrat Skönhet.

Kombinerad Brow & Lash Lift Utbildning

Kombo Lash Lift & Brow lift utbildning i Örebro
Märket By Bexter är ett Svenskt märke och omsorgsfullt framtaget av Elisabeth Bexter, Auktoriserad Hudterapeut. Märket är ett utav de skonsammaste som finns på marknaden.

Prisbelönt märke, 2018 & 2019 vann Elisabeth Bexter VM i Lash Lift och flera terapeuter världen över har vunnit och tävlat med By Bexter produkterna.
☑️ Keratinet vårdar och stärker stråt med upp till 40% och gör fransen 2-3% längre. 100% Parabenfria produkter
☑️ Ej testade på djur och vegan vänliga
Utbildningen är på en 1 dag där vi börjar med teori & produktutbildning, demo utav Lash liften & Brow liften och hur en keratinbehandlingen går till.
Kurstiderna är ca: kl: 09.00-18.00
Praktik på modell. Modellen ska komma till kl:15, modell fixar du själv har du ingen modell att ta med dig så kan vi hjälpa dig att fixa en då måste du maila till oss och meddela det. Du ska utföra både en lash lift och en brow lift på din modell praktiskt.
*Du bör ha förkunskaper inom frans och brynfärgning sedan tidigare (ej ett krav) då den här kursen är kombinerad för både lash lift och brow lift på kortare tid, har du inga erfarenheter sedan tidigare rekommenderas det att boka lash lift utbildningen och brow lift utbildningen på de separata dagarna då får du 1 kursdag för varje utbildning och hinner då gå igenom alla moment extra.

Pris på kursen är: 8995kr ink moms 7 196kr ex moms Stort start kit inkl. 2 st. certifikat och kurskompendium värde ca:4000kr. I startkitet ingår alla produkter och redskap som du behöver. Internationellt Certifikat som Lash Lift & Brow lift Artist erhålles efter avslutad kurs. Kursen hålls utav Läraren Angelica

Spraytan Utbildning

Spraytan utbildning inkl. startpaket
Pris: 8495kr ink moms, 6796kr ex moms
Ingår: Utbildning, start kit, kompendium, påse och diplom
Startkitet:
HVL Spraytan maskin 400w med spraypistol och kopp.
2L Ekologisk/Vegansk Spraytan vätska räcker till ca 50-60 kunder.
1st Barriärcream 500ml
Engångsmössor
4st Engångstrosor
4st Sticky feet 2par
1paket med 200st engångshandskar
Värdet på hela startkittet är ca:6800kr ink moms
-tält ingår ej i startkittet kan läggas till extra för 995kr ink moms.

Vi kommer att börja dagen med teori och produkt genomgång.
Demo utav en spraytan behandling utav läraren sen praktik på 2st modeller.
Kurslängd ca:3-3,5h

Du Erhåller: Internationellt Certifikat som Spraytan Artist efter godkänd kurs.

Spraytan vätskorna är Ekologiska samt alla vätskor är 100%
-Veganska
-Alkoholfria
-Parabenfria
-Oljefri
-Ej djurtestade

Märket By Bexter är ett Svenskt märke med en helt ny revolutionerande formula, framtagen ihop med dermatologer i Italien. Den unika formulan är helt Ekologisk och Vegansk. Innehåller ingen uttorkande alkohol, olja, aloe Vera, erytrulos och är dessutom helt parabenfria.
Vill du enbart gå utbildningen och ej ha ett start kit kostar utbildningen 3200kr ink moms. Diplom och kompendium ingår endast då.

Kursen kommer att hållas centralt i Örebro på salongen 127 Kvadrat Skönhet.

Brow Henna Utbildning

Brow Henna Utbildning i Örebro 4800kr Ink moms.
Fördelarna med Brow Henna:
💎 Färgar bryn och hud, ger en lätt tatuerings känsla.
💎 Hållbart upp till 6veckor på strån & 2veckor på hud
💎 100 % naturligt, inga kemikalier
💎 Stärker och vårdar brynet
💎 Återställer den naturliga hårväxten upp till 60 %

Ink. Startkit Brow Henna värde ca 3250kr ink moms (2600kr ex moms).
Kursen hålls under en dag ca 10.00 – 17.00
Teori och presentation 10.00-13.00
Kort paus / lunch 13.00-13.30
Demo av modell, utförs av lärare 13.30-14.45
Praktisk övning på modell 15.00-16.30
Avslut, frågor och diplom 16.30-17.00
Du ska ha med egen modell till kl 15.00, har du ingen modell så hjälper vi till att ordna en, men du måste då meddela oss detta via mejl.

Utbildningen kommer vara på Salongen 127 Kvadrat Skönhet i Örebro.

Bokning av utbildning är bindande och förskottsbetalas eller betalas via faktura/delbetalning via ecster, detta görs genom våran onlinebokning och kommer upp automatiskt när du bokar en utbildning. Efter bokad kurs beställs startkit med mera. Pga detta kan du inte avboka en utbildning utan läkarintyg. Vid dessa tillfällen ombokas utbildningen.