Hej det är vi som finns på 127kvadrat skönhet!

Vi som jobbar här har många års erfarenhet av frisöryrket.

För oss är det viktigt att du som kund är nöjd när du lämnar salongen och att du haft en fin stund tillsammans med oss.

Salongen är nyrenoverad sen 2023, där vi valt att försöka få det så hemtrevligt som möjligt för att du som kund ska känna dig välkommen & trivas. 

Vi har även lagt stor vikt vid produktval, ventilation samt ergonomi för att vi frisörer ska hålla många år till.

Varmt välkommen till oss

Py

Salongsägare 
Frisör sedan 2013
Gesällbrev

Py bor i Glanshammar med sin man Linus, hennes son Theo & två bonusar varannan vecka, dem har även en golden retriever som heter Wilma.

När hon inte är på salongen så sysselsätter hon sig med konstant renovering av sitt hus och trädgård. Py tycker även om att testa nya spaanläggningar och nya restauranger.

Emma

Salongsägare 
Frisör sedan 2015
Gesällbrev

Emma bor på Öster i Örebro med sin sambo Marcus & hunden Molly.

När hon inte är på salongen och arbetar så försöker hon umgås med vänner och familj samt några gånger per år ta sig upp till fjällstugan i Lofsdalen där hon både vandrar, åker längd, alpint & skoter. 

Veronica

Anställd 
Frisör, Gesällbrev 2006
Diplomerad fransstylist 2014

Veronica bor i Örebro & har ett sommarhus utanför Kumla. På sin fritid umgås hon mycket med familj och vänner samt hänger mycket i Stockholm då hon har sin pojkvän där. 

Tidigare har Veronica haft egen salong Dollys samt jobbat på andra salonger i Örebro. Hon gör allt inom frisöryrket men älskar framförallt att göra folieslingor & jobba med extensions. 

Veronica är utbildad & gör alla metoder när det kommer till extensions. 

Veronica är även utbildad fransstylist där hon erbjuder singel, mix eller volymfransar.

Molly

Molly heter jag, jag är snart en 12år gammal Chinese crested dog o min matte är Emma. Matte Emma får inte ihop det längre med våra vanliga rutiner om dagarna så därför har jag nu fått anställning som salongshund.

Hör du något som låter när du är på besök i salongen så är det bara lilla jag som kollar läget. Jag håller främst till i bakutrymmena där ni kunder inte kommer vara men ibland kanske ni ser mig när jag är påväg ut på promenad med min matte.