Fransförlänging

Vi arbetar med två metoder av fransförlängning, klassiska singelfransar eller strå för strå som den också kallas för, och volymfransar. Singelfransar går ut på precis det. Vi sätter en lösfrans på en riktig frans. Med volymfransar bygger stylisten ett fransknippe med 2-6 tunnare fransar, anpassade efter varje egen frans. Volymfransar blir fylligare och fluffigare än singelfransar.
Återbesök kan göras inom 14 dagar med en tillfix eller efter 3-4 veckor med ett återbesök. Vid återbesök tar vi bort utväxta fransar och byter ut de till nya fina fransar. Vi fyller även alla nya fransar som växt ut.

Lash Lift

Vid en Lash Lift behandling böjer vi dina fransar permanent med hjälp av en spole som vi fäster på ögonlocket och sedan ”rullar” upp dina fransar på. Därefter applicerar vi permanentvätska och fixering. Vi avslutar alltid med fransfärg och vårdande keratinbehandling för bästa resultat. Du kan du även välja till brynfix, brynen fixar vi då medans vätskorna verkar. Behandlingen tar ca 1 timma. Efter behandlingen ska du ej blöta eller röra fransarna på minst 24 timmar.

Bryn

Vi erbjuder brynplock, brynfärg, brow henna och brow lift.
Vid plockning formar vi dina bryn i önskad form. Vid färgning använder färg från refectocil som vi blandar utifrån dina önskemål.

Brow Henna är som en lättare bryntatuering, färgen på huden håller i ca 2 veckor och färgen på stråna håller tills de växer ut. Perfekt behandling om du inte är helt nöjd med dina bryn idag. Brow Henna är helt naturligt och vårdar brynet samt hjälper till att återställa den naturliga hårväxten. Efter behandlingen ska du ej röra/blöta dina bryn på 24timmar.

Brow Lift är en behandling där vi lyfter dina bryn genom att rakpermanenta dina strån så de blir mer lättstylade och följsamma. Denna behandling är för dig som vill ha större och mer markerade bryn. Bryna blir bredare och fluffigare. Brow Lift ger verkligen ett wow till ditt ansikte. Vi avslutar behandlingen med färg och vårdande keratinbehandling. Efter behandlingen ska du ej blöta dina bryn på 24timmar.

Hårvård

Vi erbjuder professionell hårvård för alla. Klippning, barnklippning, färgbehandlingar, eco-friendly behandlingar, löshår med hjälp av hairtalk, vi har ett stort utbud av produkter anpassat efter just ditt hår och dina behov.

HairTalk

Som vi skrivit ovan erbjuder vi löshår/extensions med HairTalk. Perfekt för dig som vill ha det där svallet som du alltid drömt om eller bara göra en förtjockning för ett fylligare och friskare hår. Oavsett vilket behov du har så löser HairTalk det. HairTalk sliter INTE på ditt egna hår om du tar hand om det rätt. Därför ingår det produkter som är anpassade till ditt nya hår vid varje nyisättning. När håret är väl omhändertaget kan det användas LÅNG tid, så ungefär var 6-8e vecka krävs en omsättning av håret för att inte skada ditt egna. Håret kan sättas om flera gånger! Boka in en konsultation för vidare information. Vill du färga ditt eget hår innan isättning bör du boka tid hos våra frisörer som jobbar heltid som frisörer. Behöver ditt hår inte färgas så hjälper även våra andra stylister Angelica & Isabelle dig med ditt nya svall, de är utbildade frisörer men arbetar ej som det på heltid utan jobbar med massa andra härliga behandlingar också!

Naglar

Vi arbetar med gelé när vi bygger naglar. Du kan få långa fina naglar i önskad färg och form, Vi erbjuder även gellacksbehandling där vi stärker din egna nagel med gelé och du får välja form och färg. Vi snyggar även till nagelbanden för en snygg helhet.
Vi erbjuder även manikyr, herr & klassisk, här börjar vi med ett skönt handbad, polerar nagel, klipper nagelband och oljar in. Lätt handmassage ingår. Vid Lyxmanikyr får du även gellack i valfri färg.

Socker Vaxning

Är den mest skonsamma och naturliga hårborttagningsmetoden. Den är 100% naturlig & 100% ekologisk. Passar alla även er med känslig hy. Sockerpastan fastnar endast på döda hudceller samt hårstrået vilket inte innebär någon risk för skador. Hårstrået avlägsnas i hårets växtriktning (tvärt emot vanlig vaxning) vilket resulterar i färre avbrutna strån. SockerLens pasta kan användas på alla områden. Avlägsnar du håret tillräckligt många gånger och kommer på besök regelbundet så reduceras hårsäckarna drastisk och du kommer märka en stor skillnad. Intimvaxning/Brasiliansk erbjuds endast för kvinnor!

Fördelar:
●  Sockret avlägsnas i hårets växtriktning. Vilket resulterar i att du blir hårfri längre, mindre risk för inåtväxande hårstrån.

●  Gör mindre ont då det bara fäster i håret och inte i huden. Stor fördel vid intima områden och överläpp.

●  Fördelaktigt för personer med känslig hy.

●  Avlägsnar hår och döda hudceller. Huden lämnas mjuk och peelad.Innan sockring:●  Optimal längd för återkommande kunder är ca 3-5mm. Nya kunder eller om du har rakat minst 5-7mm.

●  Peela området dagen innan.

●  Undvik feta krämer, deo och parfym innan ditt besök.

Efter ditt besök:
●  Undvik att sola, bada, träna , svettas.

  • Undvik parfymerade produkter.

●  Vänta minst 3-4 timmar med att duscha.

●  Peela och återfukta huden ofta för ett bättre resultat.
Allt gäller 24-48 timmar efter ditt besök.

Sockra inte:
●  Påbörjad behandling med retinol, syror, vitamin C eller andra peelingar.

●  Nyligen behandlad med kemisk peeling, microderm, laser.

●  Nyligen bränt sig i solen.

●  Använder accutane mot acne.

Spraytan

Vill du få snygg bränna utan att utsättas för solens farliga strålar? Då är du välkommen till oss. Vi besprutar din kropp med spraytanvätska som sedan verkar i 6-8timmar. Därefter kan du duscha bort den överflödiga vätskan. Innan behandlingen ska du inte använda deodorant, och du bör skrubba kroppen 24timmar innan behandlingen, även rakning om så önskas.

Plasma Lift

Plasma Lift är en icke kirurgisk behandling där man använder en Plasmapenna försedd med en nål som levererar värme till huden som på så sätt stamas åt och slätas ut. Resultaten går endast att jämföra med plastikkirurgi.

När man arbetar med plasma så använder man sig av en elektrisk gnista som värmer små kolonner i huden som då krymper hudfibrerna och kollagenproduktionen ökar. Detta får igång cellförnyelsen vilket i sin tur leder till att huden stramas åt och avlägsnar överflödig hud.

Plasma Lift tar bort eller minskar intrycket av fina linjer och rynkor. Du kan med hjälp av plasma behandla hängande ögonlock, påsar under ögon, kråksparkar, rynkor på pannan, rynkor runt mun, ”kalkonhäng” på hals eller ”hamsterpåsar”, dekolletage, korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter, korrigering av åldersfläckar, pigment/leverfläckar och brustna blodkärl, du kan även göra ett brynlyft eller läpplyft.

I de flesta områden är behandlingen helt permanent, dock fortsätter du att åldras och kan få rynkor på nytt. Vissa områden behöver fler behandlingar för önskat resultat.

På instagram och facebook lägger vi upp bilder på Plasma Lift behandlingar som vi utfört. Följ @127kvadratskonhet.

Du kan ej behandlas:
Du är gravid eller ammar
Har diabetes
Cancer
Hyperpigmentering
Mörkare hudtyper, pga mörkre fläckar som blir bestående
Har eksem, rosacea, psoriasis, herpes, öppna sår, inflammationer eller andra okända hudåtkommor på det område du vill behandla
Pacemaker
Epilepsi
Hepatit

Du bör undvika NSAID läkemedel en vecka innan och en vecka efter behandlingen. Även smärtstillande läkemedel som hämmar inflamationer som innehåller nedstående verksamma ämnen bör undvikas.

Ibuprofen
Diklofenak
Naproxen
Nabumeton
Acetylsalicylsyra

Före behandlingen:
Vi bokar alltid in en konsultation först. Konsultationen kostar 500kr men de får du sedan tillbaka genom att de dras av vid behandlingen.

På konsultationen berättar du vad du önskar göra och jag ser om det är möjligt och ger dig information om behandlingen och tittar så det inte finns några okända hudåtkommor som omöjliggör behandling för dig.

Har du födelsemärken, leverfläckar eller andra krumelurer på huden som du vill behandla bör du rådfråga med läkare först så de är helt ofarliga.

Vi är inte läkare och får inte diagnosera dig.

Linser får inte bäras vid behandling av ögonområden.

Hur går Plasma Lift behandlingen till?

När du kommer till din bokade behandling får du bedövning på området i form av en kräm/salva. Den bedövar huden men vissa ställen/punkter kommer kännas endå. När huden är sprucken erbjuds mer bedövning. När vi är färdiga smörjer vi in huden med vår plasmakräm som du måste köpa med dig hem. En tub kostar 500kr.

Du får skötselråd när vi är färdiga.

Vi rekommenderar att man tar ledigt åtminstone de första 3-4 dagarna efter behandling. De är oftast de dagarna man har som mest svullnad efter behandlingen. Man kan givetvis jobba om man inte har något emot prickarna och svullnaden. Du kan känna dig kraftigt solbränd och kommer ha små bruna fläckar där huden behandlats, samt vara svullen och röd.

Efter ska du behandla området med vår plasmakräm som du köper med. När de bruna fläckarna faller av kan huden vara röd/rosa ett par veckor. Smink kan bäras som vanligt efter ca 5-7 dagar, när de bruna fläckarna fallit av. Då ska du också börja använda solskyddsfaktor med spf 50 varje dag i minst 3 månader.

Drick minst 2 liter vatten om dagen och ät mycket vitaminer efter behandling.